Uw trainer & coach

Fred van Schaagen is een gedreven en mensgerichte trainer en coach, hij is baanbrekend en creatief.

Getraind door onder andere Richard Bandler & John La Valle en met de licentie van The Society of Neuro-Linguistic Programming™ kunt u uitgaan van de allerbeste kwaliteit en professionaliteit.

Button gratis rapport

Omgaan met angst en onzekerheid

Samen met zijn schat van meer dan vijftien jaar ervaring kan hij u de betere oplossingen aanbieden

 

NLP is en Meta-discipline en Fred maakt daar in coaching en training optimaal gebruik van.

De coaching De afgelopen jaren heeft Fred veel mensen geholpen met NLP. Op die manier heeft hij een schat van ervaring opgedaan over wat werkt. Hij kan zeer snel de juiste oplossing toepassen om zijn cliënt te helpen. De coachgesprekken zijn altijd gericht op resultaat, geen langdurig onderzoek naar de (mogelijke) oorzaak van het probleem.

Fred heeft een rustige open en respectvolle manier van werken waardoor een veilig coach-klimaat ontstaat. De cliënten benoemen de werkwijze van Fred als verfrissend, humorvol en verrassend. Vanuit zijn eigen goede gevoel geeft Fred vertrouwen en kan daardoor met snelle NLP technieken problemen (b.v. angst of fobie) wegnemen of de cliënt leren een wenselijk doel te behalen.

Al na het eerste gesprek zal er een duidelijk verschil merkbaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn in sport, in het behalen van zakelijke doelen, in het communiceren, in leren, in hun relatie, in creativiteit, in ontspannen, in gezond leven, in doelen stellen, in focussen of concentreren, in betere keuzes maken of tevreden en gelukkig zijn.

Fred coacht vanuit de doelstelling dat als het niet werkt en ook geen factuur verstuurt zal worden. De cliënt kan dus tijdens of na het eerste gesprek besluiten om met de coaching te stoppen. Dit is alleen van toepassing op de NLP-coaching.

Opleidingen Fred heeft een breed scala aan methoden en technieken en als trainer maakt hij op een bijzondere wijze contact met de deelnemers waardoor zij onbewust snel vaardigheden en kennis opdoen. Door deze manier van opleiden kunnen de deelnemers in korte tijd veel meer kennis en ervaring opdoen.

Kwaliteit Als internationaal gecertificeerd NLP trainer en Advanced NLP Master Practitioner is Fred bekend met de nieuwste technologieën als Design Human Engineering en Neuro-Hypnotic Repatterning. Zijn internationale certificering is toegekend door The Society of Neuro-Linguistic Programming™.

Fred is als Master coach en Trainer lid van de NLP-kring Europa, een belangrijke kwaliteitsborging met een eigen klachtrecht.