Onderzoek

Kwaliteit-van-leven-NLP-Kring-Format-02-1-1024x765

Een groot aantal clienten heeft meegewerkt om data te verzamelen van het effect van de NLP coaching. Het onderzoek wordt ondersteund door de Neurosofie® stichting.

Eerder onderzoek naar NLP coaching heeft al aangegeven dat duidelijk is geworden dat bij mensen die ernstig in de problemen zitten met een pragmatische aanpak in 82% van de gevallen een flinke verbetering bereikt is.

De inhoudelijke Neurosofische kwaliteitsbewaking is als goed doel erkend. De reden is, en dit is het allerbelangrijkste punt, dat wordt ingezien dat mensen wanneer zij met training of coaching een pragmatische levensstijl (klik op afbeelding voor grote afbeelding) aanleren daadwerkelijk   de kwaliteit van hun leven verbeteren. Dat betekent dat mensen hun leven wordt verlicht en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

 

ANBI-logo-300x300

de Neurosofie® stichting is officieel erkend als een “Algemeen Nut Beogende Instelling” oftewel een ANBI stichting.
De Neurosofie® stichting opereert op basis van nulkosten; al het geld dat wordt ingezameld gaat naar de drie goede doelen: de teksten, het wetenschappelijk onderzoek en het verlichten van mensen hun noden.